LaadLocker – waterbestendigheid op 3 niveaus

De LaadLocker is leverbaar in 3 verschillende niveaus van waterbestendigheid.

💧

Indoor – standaard

Geschikt voor het plaatsen in een droge omgeving.

💧💧💧💧💧💧💧

Outdoor – IP53

Geschikt voor het plaatsen in een vochtige omgeving, wel overdekt.

  • Outdoor sloten

💧💧💧💧💧💧💧💧💧

Outdoor – IP54

Geschikt om buiten te plaatsen, bestendig tegen regen. Er wordt geadviseerd de LaadLocker overkapt te plaatsen i.v.m. het openen en sluiten in een regenbui.

  • Outdoor sloten
  • Outdoor elektrabehuizing
  • Outdoor luchtventilatie

 

Outdoor sloten

De elektrische digitale outdoor sloten zijn bestendig tegen water, stof en lage buitentemperaturen.

 

Outdoor elektronicabehuizing

De elektronicabehuizing is bestendig tegen water en stof dankzij dichtgelaste naden, waardoor zowel de bekabeling als de stopcontacten optimaal zijn beschermd tegen alle weersomstandigheden.

 

Outdoor luchtventilatie

De luchtventilatie is zodanig aangepast, dat de LaadLocker optimaal ventileert, maar tegelijkertijd aan alle zijden optimaal is beschermd tegen (opspattend) water.

 

IP-codering
De IP-codering (International Protection, ook bekend als Ingress Protection) bestaat uit de letters IP, gevolgd door twee cijfers. Het eerste cijfer (bijv. IP53) geeft de mate van bescherming aan tegen aanraking en penetratie door objecten van verschillende grootte. Het tweede cijfer (IP53) geeft de mate van bescherming tegen vocht aan. De IP-classificatie is internationaal gestandaardiseerd (IEC 60529-norm).

IPX3 TEST

IPX4 TEST

Kiwa-accreditatie
De LaadLocker is getest bij Kiwa, een internationaal gerenomeerd testinstituut op het gebied van testen, inspecties en certificering (TIC). De LaadLocker Outdoor IP54 bevat een IPX4-Kiwa testrapport onder accreditatie. De LaadLocker Outdoor IP53 bevat een IPX3-Kiwa testrapport onder accreditatie.

IPX3

De IPX3-codering staat voor spatwaterdicht – dit wordt getest door de LaadLocker onder een hoek van -60 tot 60 graden te besproeien met water (10 liter per minuut). Het product wordt 360 graden gedraaid of de sproeier wordt 360 graden rondom het product bewogen.

IPX4

De IPX4-codering staat voor plensdicht – dit wordt getest door de LaadLocker onder iedere hoek te besproeien met water (10 liter per minuut).