Over Ons

  Informatie opvragen

  Over Fietsaccuopladen.nl

  Fietsaccuopladen.nl is onderdeel van Lo Minck Systemen. Wij zijn een uniek technisch ingenieursbureau dat zich o.a. richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatieve productoplossingen op het gebied van mobiliteit. Met Fietsaccuopladen.nl richten wij ons specifiek op het ontwikkelen en verkopen van productoplossingen, waarmee fietsaccu’s functioneel, compact en veilig kunnen worden opgeladen, zoals onze unieke LaadLocker.

  De LaadLocker is een beter alternatief voor het opladen van fietsaccu’s dan het gebruik van wandcontactdozen.
  De ervaring is dat wandcontactdozen relatief veel onderhoud vereisen, de uitbreiding van het aantal oplaadpunten lastig/duur is en het gebruik relatief beperkt (immers, de fietseigenaren gebruiken hun eigen oplaadkabels = diefstalgevoelig).
  Het voordeel van de LaadLocker is dat de fietsaccu’s veilig liggen opgeborgen, de capaciteit eenvoudig kan worden uitgebreid en dat e-bikes overal in een stalling kunnen worden gestald, en niet uitsluitend in de buurt van wandcontactdozen. Een ander voordeel is dat, naast de fietsaccu,  eventueel tegelijkertijd ook andere spullen in de lockers kunnen worden opgeborgen, zoals fietshelmen.

  In tegenstelling tot wandcontactdozen biedt de LaadLocker ook een betere bescherming tegen het toenemende probleem van spontaan ontbrandende fietsaccu’s. Immers, een eventuele brand wordt beter geïsoleerd. Plaatsing van een rookmelder in de directe nabijheid van de LaadLocker zorgt er bovendien voor dat eventuele branden in een vroeg stadium worden gesignaleerd.